Velkommen til InfoCare Installation Services AS

Vår visjon er å skape den optimale kundereisen gjennom å levere en komplett verdikjede for installasjon, service og logistikk.

   • Faste priser
   • Landsdekkende
   • Sertifiserte installatører
   • Fastsatt leveransetid (SLA)
   • Logistikkhåndtering gjennom ServiceLogistikk
   • Høy kundetilfredshet

 

Vi er spesialister på installasjonstjenester og gjennomfører årlig i overkant av 85.000 installasjoner i Norge og Sverige. Fagområdene våre er parabol, luftvarmepumpe, bredbåndtjenester, robotgressklippere, kodelåser og alarmer. Vi utvider kontinuerlig vårt installasjonssortiment.

InfoCare Installation Services har blitt oppkjøpt av ServiceLogistikk AS.

Det kombinerte selskapet vil ha en ledende posisjon innenfor leveranse av integrerte installasjon- service- og skreddersydde logistikktjenester. Selskapet vil være unikt posisjonert til å kunne ta et helhetlig ansvar for kunders tjenestebehov og er videre svært godt posisjonert for videre vekst i begge land. Gjennom å kombinere logistikk, installasjon, landsdekkende service og god kvalitet kan vi hjelpe både dagens og morgendagens partnere med å skape en bedre kundereise for sine kunder.

Selskapet vil ha hovedkontor på Kjeller utenfor Oslo, med kontorer i Kristiansand og Stockholm. For å sikre kontinuitet, vil begge selskapene forbli separate selskaper og beholde samme navn organisert under ServiceLogistikk Group. Overtagelsen skjer den 1. desember 2016.

Installasjonstjenester

Installasjon av parabol og dekodere for Canal Digital og Viasat

Sertifisert installasjonspartner av varmepumper for Elkjøp, Lefdal, Coop, Jula og mange flere

Vi installerer TVer, Bredbånd, IP kabling for å bedre nettopplevelsene hjemme.

Vi installerer kodelåser (Jail Doorman) for Elkjøp og Coop. Vi kan også installere alarmer.

Dekningsområde

Unik dekning i Norge og Sverige!

Gjennom vårt robuste montørnettverk bestående av mer enn 500 montører dekker vi hele Norge og Sverige. Vi tilbyr den beste dekningen med garantert SLA på våre leveranser

Kunder og Partnere

Om oss

Vi er spesialister på leveranse av installasjonstjenester, og gjennomfører årlig i overkant av 85,000 installasjoner. Vårt nettverk av samarbeidspartnere gir oss den nødvendige kapasitet og fleksibilitet til å levere tjenester med garantert leveransetid, uavhengig av hvor i Norge eller Sverige et produkt skal installeres.

Vi benytter kun erfarne montører, og har etablert en egen løsning for montøropplæring, -sertifisering og -oppfølging.

For effektiv og profesjonell leveranse av våre installasjonstjenester har vi utviklet en egen løsning for elektronisk ordremottak, -styring og rapportering.
Vår sentrale bookingavdeling kontakter sluttkunden for kvalitetssikring av en installasjonsordre. Rask oppfølging er nøkkelen til god service.