Välkommen till InfoCare Installation Services AB

Vår vision är att skapa den optimala kundresan genom att leverera en komplett värdekedja för installation, service och logistik. 

   • Fasta priser
   • Rikstäckande leverans
   • Certifierade installatörer
   • Fast överenskommen leveranstid (SLA)
   • Logistikhantering genom ServiceLogistikk
   • Hög dokumenterad kundnöjdhet

 

Vi är specialister på installationstjänster och genomför årligen över 85 000 installationer i Norge och Sverige. Huvudsakliga segmenten är parabol, luftvärmepumpar, bredbandstjänster, robotgräsklippare, kodlås och alarm. Vi utvidgar kontinuerligt vårt installationssortiment.

InfoCare Installation Services har blivit uppköpt av ServiceLogistikk AS.

Det sammanslagna företaget kommer att ha en ledande position inom leverans av integrerade installations- service- samt skräddarsydda logistiktjänster. Företaget kommer att vara unikt positionerat för att kunna ta ett helhetligt ansvar för våra kunders tjänstebehov och även väldigt bra positionerat för vidare växt i båda länderna. Genom att kombinera logistik, installation, rikstäckande service och bra kvalitét kan vi hjälpa både dagens och morgondagens partners att skapa en bättre kundresa för sina kunder.

Företaget har sitt huvudkontor på Kjeller utanför Oslo, men kontor även i Kristiansand och Bromma, Stockholm. För att säkerställa kontinuitet kommer båda företagen förbli separata bolag och behålla samma namn organiserat under ServiceLogistikk Group. Övergången sker den 1 december 2016.

Core Services

Installation av parabol och dekoder för Viasat och Canal Digital

Installation av värmepumpar för Elgiganten, Bauhaus, Jula, Byggmax och många fler

Vi installerar bredband, IP-TV och IP-telefoni samt genomför kabeldragningar, bland annat för Com Hem.

Vi installerar kodlås (Jail Doorman) för Elgiganten. Vi kan även utföra installationer av larmsystem.

Service Coverage

Unik täckning i Norge och Sverige!

Genom vårt robusta montörsnätverk bestående av mer än 500 montörer täcker vi hela Norge och Sverige. Vi erbjuder den bästa täckningen med garanterad SLA på våra leveranser

Kunder och partners

Om oss

Vi är specialister på att leverera installationstjänster, och genomför årligen över 85.000 installationer. Vårt nätverk av samarbetspartners ger oss den nödvändiga kapacitet och flexibilitet för att leverera tjänster med garanterad leveranstid, oavsett vart i Norge eller Sverige en produkt ska installeras.

Vi samarbetar enbart med erfarna montörer, och har etablerat en egen lösning för upplärning, certifiering samt uppföljning.

För en effektiv och professionell leverans av våra installationstjänster har vi utvecklat en egen lösning för elektronisk ordermottagning, styrning och rapportering. Vår centrala bokningsavdelning kontaktar slutkunden för kvalitetssäkring och bokning av installationsordern. Snabb återkoppling till kunden är nyckeln till bra service.